Rute 137 - Vandretur til Vejrhøj og Dragsholm Slot

Vindekilde Strandvej 29, 4540 Fårevejle, Danmark

Fantastisk vandrerute med skønne udsiger, smagsoplevelser og skøn natur

Beskrivelse af ruterne

Rute 137 - eller "360 graders udsigt", som ruten også hedder - er en fantastisk vandrerute til vejrhøj og Dragsholm Slot, der indebærer alt, hvad man kan ønske sig: Skiftende natur og landskaber, hvor du både kommer helt ned til vandet men også får storslåede udsigter, alt sammen blandet med historiske, kulturelle og kulinariske smagsoplevelser.

Rute 137 - 360 graders udsigt

PREMIUM
Sværhedsgrad Længde Højde m. Tid
Moderat 8,79 km 106,5 m 2t

Officiel vandrerute, der giver en tur på tværs af strandeng, skov og det smukke overdrevslandskab ved Odsherreds bjerge. På turen passerer man Dragsholm Slot, hvor man kan se grise og kreaturer. Mod vejrhøj går man på tværs af højdekurverne hvor der er en stigning som får pulsen lidt op. Udsigten fra vejrhøj bliver ikke bedre i Odsherred.

1

Startsted - Parkering ved Vraget

Der er flere steder at starte sin tur. Vi foretrækker dog at starte turen ved Vraget, hvor der er godt med parkeringspladser. Vraget er en god og børnevenlig strand. Navnet kommer af, at der i mange år lå en strandet fiskekutter ud for stedet. Vraget lå på lavt vand, og de badende brugte det til at ligge at sole sig på og som mål for en svømmetur. I dag er vraget fjernet, men navnet er tilbage.

2

Sanddobberne

3

Sanddobberne Camping

4

Dragsholm Slot

5

Vejrhøj Vingård

6

Vejrhøj Skov

7

Vejrhøj

8

Mads' Hus