Rusland Vandrerute

Dronningmølle Stationsvej 2, 3120 Dronningmølle, Danmark

Vandreruten Rusland, beliggende ved Dronningmølle, byder på en naturskøn oplevelse med en ca. 10 km lang sti, der fører forbi Rudolph Tegners museum og gennem et landskab rigt på enebærkrat og gamle ege- og bøgetræer.

Beskrivelse af ruterne

Ruten starter ved parkeringspladsen ved Rudolph Tegners museum og strækker sig over ca. 10 km. Ruten, som tager omkring 2 timer og 15 minutter at gennemføre uden pauser, er kendetegnet ved sit lette terræn uden markante højdeforskelle. Ruten er ikke afmærket, men byder på en unik blanding af kunst og natur, hvor man kan opleve over 100 år gamle enebærkrat og græssende får.

Rusland vandrerute

PREMIUM
Sværhedsgrad Længde Højde m. Tid
Nem 9,25 km 25,3 m -

Ruten starter ved parkeringspladsen ved Rudolph Tegners museum og strækker sig over ca. 10 km, med mulighed for at forkorte til 7 km. Ruten, som tager omkring 2 timer og 15 minutter at gennemføre uden pauser, er kendetegnet ved sit lette terræn uden markante højdeforskelle. Vandreruten er ikke afmærket, men byder på en unik blanding af kunst og natur, hvor man kan opleve over 100 år gamle enebærkrat og græssende får, der bidrager til et gunstigt miljø for både enebær og lyng. De gamle skrænter ned mod Pandehave å prydes af ege- og bøgetræer, der er over 150 år gamle. Tæt ved museet er der et traktørsted, hvor man kan nyde medbragt mad eller købe forfriskninger. Ruten er en del af et fredet område, der indbyder til at medbringe en madkurv og finde et idyllisk sted at nyde det.

1

Startpunkt

Din vandrerute begynder her.

2

Dronningmølle Strand

3

Naturreservat Rusland

4

Rudolph Tegners Museum